Kunto

Aikuisten suunnistuskoulu 2017

 

Haluaisitko osata liikkua metsässä ilman eksymisen vaaraa? Etsitkö harrastusta, jossa yhdistyy liikunta, älylliset haasteet ja luonto? Tai onko haaveenasi tai jo asetettuna tavoitteena osallistuminen esim. Jukolan viestiin? Tee haaveista totta, lunasta uudenvuodenlupauksesi ja suunnista aikuisten suunnistuskouluun! Rasti-Vihti järjestää keväällä ke 5.4. alkaen kurssin, jonka tavoitteena on opettaa suunnistamisen perusteet ja totuttaa kartan kanssa maastossa liikkumiseen ilman eksymisen vaaraa. Suunnistustaito avaa uusia polkuja liikkumiseen ja tuo mukavaa vaihtelua teiden varsilla juoksemiselle.

 

Kurssi on tarkoitettu aikuisille ja yli 14-vuotiaille nuorille, niin miehille kuin naisillekin. Aiempaa suunnistuskokemusta ei tarvita, mutta jo jonkin verran suunnistaneetkin ovat tervetulleita mukaan. Kokeneempien lähtötaso pyritään huomioimaan harjoituksissa ryhmiä ja suunnistustehtäviä eriyttämällä, mutta kurssi keskittyy suunnistuksen perustaitoihin. Tervetuloa, yksin tai kaverin kanssa!

 

Kurssin ohjelman ja ilmoittautumisohjeet löydät ohesta. Kurssi alkaa ke 5.4. ja päättyy ti 2.5. Ilmoittautuminen Jouni Moisanderille ti 4.4. mennessä.

PDF-tiedostoAikuisten suunnistuskoulun ohjelma 2017 RaVi.pdf (27 kB)
Suunnistuskoulun 2017 esittely, ohjelma, ilmoittautumisohjeet ja yleisohjeet

Kuntojaosto 2018:

Kimmo Salenius

Harri Lepistö

Hannu Syrjänen

Ilkka Forsman

Matti Mäkilä

Niko Sorvari

 

Maalileimaus pysäyttää ajanoton, sen tietää jo Heikkikin. Kuva: P. Moisander.