Jäsenille

Vuoden 2018 jäsenmaksut:

Tuttuun tapaan voi maksaa kesän kuntorastien osallistumisoikeuden sisältävän jäsenmaksun. Myös pelkän jäsenmaksun maksaminen on mahdollista, silloin maksat kuntorastit erikseen jokaisella kerralla. (Kuntorastien kertamaksu v. 2018 on 7 €)

Kuntorastit sisältävät jäsenmaksut 2018

- aikuiset 50 € / hlö

- eläkeläiset 40 € / hlö

- lapset, nuoret, opiskelijat 30 € / hlö

- perhe 100 € (samassa taloudessa asuvat)

Jäsenmaksu, joka EI sisällä kuntorasteja 2018

- kaikki 30 € / hlö

Maksa jäsenmaksusi Rasti-Vihdin tilille: FI41 5297 0040 0101 43

HUOM! Kirjoita viestikenttään: Jäsenmaksu 2018 ja henkilöiden nimet, keitä maksu koskee.

Liittymislomake (kun olet maksanut jäsenmaksun)

Alla on liittymislomake, jonka avulla saat tunnukset Rasti-Vihdin nettisivujen jäsenosioon.

Täytä lomake, jos sinulla ei ole vielä tunnuksia, oletpa sitten vanha tai uusi jäsen. Näin saamme kerättyä jäsentietorekisterin, jonka avulla voimme pitää paremmin yhteyttä jäsenistöön. Huom! Jos olet jo rekisteröitynyt viime vuonna tai aikaisemmin, niin älä rekisteröidy = älä lähetä tätä liittymislomaketta uudelleen.

Myöhemmin mahdollisesti muuttuvat yhteystietosi päivität itse jäsensivujen kautta.