Kisaterveiset by Matilda

2.5.2018

D40AL Helppoja polkuvälejä
D40AL Helppoja polkuvälejä

KISATERVEISET

FinnSpring 21.4.2018 Korpilahti, Espoo

Oli synkkä ja myrskyisä yö… Yöllä sade rummutti majapaikkani kattoa, salamat välkkyivät, ja ukkonen jyrähteli kaukaisuudessa, mutta tästä luonnonilmiöstä ei onneksi kisapäivänä ollut enää tietoa. Vain viileä tuuli kilpailukeskuksessa muistutteli keväisestä ajankohdasta, eikä metsässä enää tarvinnut taaperrella lumessa ja jäässä. Oikein hieno kisakeli!

K-pisteellä seisoskelin hölmistyneenä, kun ei kartta tahtonut asettua oikein päin käteen. Tästä syystä, oivallettuani lähtösuunnan, päätin tehdä helpoimman mahdollisen reitinvalinnan; kierto tietä pitkin. Suunnistuksellisesti ratani ei ollut kovinkaan vaativa, ja tästä syystä todennäköisesti pummit kohdistuivatkin parille hieman enemmän kartanlukutaitoa vaativalle välille (3-4 ja 8-9). Maasto oli helppokulkuista, vaikkakin yllättävän rankkaa – vai liekö rankkuuden taustalla hitaasti kehittyvä juoksukunto. Useampaan kertaan maastotaivallukseni edetessä olinkin itselleni kiitollinen, että olin ilmoittautunut AL -sarjaan.

Kisaamaan ”eksyneet” ravilaiset:

Jorma Huuhtanen, H80

Eero Laine, H70A

Jari Lahtinen, H55A

Petri Petäjistö, H50AL

Elina Syrjälahti, D40A

Minä Itse, D40AL

Niko Sorvari, H35A

 

Tulokset: http://www.resultfellows.com/2018/finnspring/

Yksi ravilaisista päätti nauttia keväisestä päivästä hieman pidempäänkin metsässä. Vietettyään hieman yli pari tuntia kisamatkallaan, toimitsijoiden ja läheisten iloksi hän vihdoinkin ilmestyi hyväkuntoisena ja iloisena maaliin. Ja mikäs siinä iloitessa, kun suoritus oli hyväksytty, ja kenties matkan varrella tuli opittua jotain uuttakin.

Kisakuvat: https://www.finnspring2018.com/kuvat-ja-videot

Olin ulkoistanut valokuvauksen, ja sen tuotoksena oleva kuva minusta maaliintuloirvistyksineni, on sellainen, etten tohdi sillä ketään pelotella. Yritän jatkossa saada kuvauksellisempia ilmeitä aikaiseksi, tai sitten asianhoito yksinkertaistetaan, ja keskitytään kuvauksellisuudesta riippumattomiin kohteisiin.

Tiedossani on, että myös kuntosarjassa oli, kenties tuleva vahvistus RaVin nuoriin, ensikertaa yksin kokeilemassa rastien löytymistä. Tovi hänelläkin meni, mutta kaikki rastit löytyivät, ja suorituksesta jäi hyvä mieli. Niille, jotka eivät tohdi kisojen lähtökynnystä ylittää, muistuttaisinkin kuntosuunnistussarjoista. Hyvä mahdollisuus tähän tarjoutuu Uudenmaan Rastipäivillä 5. ja 6.5., jotka järjestetään Vihdin Vihtijärvellä.

http://rajamaenrykmentti.fi/kilpailut1/rastipaivat2018/ 

Kurkkaa yllä olevasta linkistä mitä on tarjolla, ja pistäydy haistelemaan toukokuista kisailmaa! Jos uskaltaudut paikalle, olisi hienoa kuulla kommenttisi, joten kirjoittele vaikka RaVin keskustelupalstalle omat kisaterveisesi.

Matilda