Leimausleiri

Leimausleiri 2019

Seuran lapsia ja nuoria sekä myös aikuisia huoltajan roolissa on osallistunut vuosittain järjestettävälle Leimaus-leirille.  Vuoden 2019 leiri järjestetään Imatralla 3.-6.6.2019. Lisätietoja leirijärjestäjien sivuilta.

Leirillä on ohjelmaa kaiken tasoisille suunnistajille aloittelevista rastireittiläisistä huippunuoriin saakka. Monipuolisten suunnistusharjoitusten lisäksi on myös muuta oheisohjelmaa. Oman seuran aikuisia tarvitaan ohjaamaan lapsia harjoituksissa.

Majoitusvarausten takia Rasti-Vihti teki heti ilmoittautumisen auettua 12.11.2018 varauksen, jossa on vielä paikkoja jäljellä. Myös lisävarauksia voidaan tehdä, jos lähtijöitä on enemmän. Majoitusvaihtoehtojen määrä kuitenkin todennäköisesti pienenee leirin lähestyessä.  Lähtijöiden määrän kartoittamiseksi toivomme leiristä kiinnostuneiden kertovan kiinnostuksestaan jo nyt alla olevalla lomakkeella. Ilmoittautuminen ei ole vielä sitova, muutoksia ja peruutuksia voi tehdä huhtikuulle saakka.

Päätöstä seuran osuudesta osallistumismaksusta ei ole vielä tehty, mutta yleensä seura on maksanut merkittävän osan leiriläisten sekä seuran leiriläisiä ohjaavien aikuisten osallistumismaksusta.

Alustava ilmoittautuminen Leimaus-leirille 2019

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.