Hippo-suunnistuskoulu

HUOM! Vuoden 2019 suunnistuskoulusta tulee lisätietoa myöhemmin...

 

Tule tutustumaan suunnistukseen Hippo-suunnistuskoulussa! Koulu kokoontuu toukokuun maanantaisin 8.-29.5.2017 klo 17.30-19.00 Nummelassa.

 

Suunnistuksen alkeita opetellaan tänä keväänä Vihdin maastoissa HIPPO- suunnistuskoulun merkeissä. Koulu on tarkoitettu 6-10-vuotiaille lapsille, jotka haluavat tutustua suunnistuksen saloihin ja luonnossa liikkumiseen. Jos lapsi ei ole suunnistanut aikaisemmin tai jos hän on alle kouluikäinen, lapsen oma vanhempi kulkee mukana. Myös muut vanhemmat ovat tervetulleita aloittelevien lastensa tueksi ja saamaan samalla itsekin mahdollisuuden oppia suunnistuksen alkeita.

 

Tapaamiskertoja on toukokuussa neljä, aina maanantaisin 8.-29.5.2017 klo 17.30-19.00. Tapaamisista ensimmäinen ma 8.5. on Linnanniitussa Nummelassa Kotikyläntie 1:ssä (Touhula-päiväkoti) ja läheisessä metsässä. Loput kerroista ovat Nummelanharjulla hiihtokoppia ympäröivässä metsässä (Hiidenvedentie 30, Nummela).

 

Suunnistuskoulu on maksuton. Ilmoittautumisia pyydetään materiaalin tilaamisen takia etukäteen sähköpostitse osoitteeseen leena.moisander[at]gmail.com, ja lisätietoja voi kysellä samaisesta osoitteesta tai virka-ajan ulkopuolella numerosta 040 742 0804 / Leena. Yhteistyössä mukana myös Länsi-Uudenmaan Osuuspankki.

 

Kevät on hyvää aikaa aloittaa suunnistusharrastus, sillä näkyvyys on hyvä eikä aluskasvillisuuskaan ole vielä täydessä mitassaan, joten liikkuminen on helppoa. Kilpailemisesta pitävät lapset ehtivät myös mukaan kesän kilpailuihin, vaikka suunnistuskoulu on toki tarkoitettu aivan kaikille – siis myös niille, jotka haluavat suunnistaa vain omaksi ilokseen. Suunnistus tarjoaa lapselle haasteita, kavereita ja elämyksiä. Harrastus kasvattaa tekemään valintoja ja antaa hyvän pohjan myös kestävyyden ja ketteryyden kehittymiselle.

 

Tervetuloa HIPPO-suunnistusseikkailuihin!