Keskustelupalsta

Tulospalveluhenkilöksi iltarasteille

Kimmo Salenius

16.5.2016 klo 15:02
    Iltarastit kaipaa uusia henkilöitä hoitamaan ajanottoa kuluvan vuoden iltarasteille. Jos olt itse tai tunnet henkilön, jolta liikenisi aikaa2-3 iltarastien tulospalvelua hoitamaan, ota yhteyttä.
    Tehtävä vie aikaa klo 16-20 vuorollaan ja seuralla on laitteet. Luonnollisesti tehtävään annetaan perehdytys, eikä työ vaadi atk:n osaamista mielenkiinto riittää.
    Tule iltarasteille katsomaan mistä on kyse ja anna panoksesi seuralle.
    Kimmo Salenius 050 455 7768.

toivo

31.5.2018 klo 21:46
    toivottavasti tuollainen hlö joskus löytyy, että nettiinkin tulisi tuloksia.

Toivolle!

31.5.2018 klo 22:35
    Kuntorastien tulokset ja väliajat tulevat rastilippu.fi -palveluun kyseisen kuntorastitapahtuman tulossivulle online! Sieltä kannattaa mennä katsomaan heti suorituksen jälkeen tuloksia ja väliaikoja. Jos on kovin utelias, niin voi jo metsässä katsella muiden väliaikoja älypuhelimesta ;)

Osoite:

31.5.2018 klo 22:37

Usko & Toivo

4.6.2018 klo 22:42
    Vai olikohan kyseessä kuitenkin Usko Toivon sijaan...
« aihelistaan

Osallistu keskusteluun

tai aloita uusi keskustelu »

Roskapostin esto ei onnistunut. Ole hyvä ja yritä uudelleen.
Tulospalveluhenkilöksi iltarasteille