Kisaterveiset by Matilda

16.5.2018

Kilpailukeskus; maali soranottoalueen reunalla
Kilpailukeskus; maali soranottoalueen reunalla
Viimeinen rasti
Viimeinen rasti
Eero Laine matkalla maalia kohtia
Eero Laine matkalla maalia kohtia

Uudenmaan Rastipäivät 5. ja 6.5.2018 Vihtijärvi, Vihti

Upea ilma! Hieno maasto! Hyvä rata! Aurinkoisen ilman saattelemana kirmasin metsään, ja alussa tein hieman turhia varmisteluja ja seisoskelin parin ensimmäisen rastin vieressä ennen kuin oivalsin olevani täsmälleen oikeassa paikassa – rastilippu ei vain osunut silmiini. Pääsääntöisesti rastit löytyivät hyvin, mutta parin rastin kohdalla onnistuin painelemaan ohi; kehnolla ja töksähtelevällä juoksuvauhdilla tämä on melkoinen saavutus. Koska juoksun kanssa on ollut haasteita, olinkin jättänyt varmuuden vuoksi ilmoittautumatta sunnuntain pitkälle matkalle. Sääli, sillä maasto oli todella ihanteellinen, ilman turhia ryteikköjä ja korkeuskäyriä.

Rastipäivillä kisailleet ravilaiset:

Antero Partanen, H85 (la ja su)

Jorma Huuhtanen, H80 (la ja su)

Eero Laine, H70 (la ja su)

Petri Petäjistö, H50 (la)

Elina Syrjälahti, D40 (la ja su; lauantaina ei viihtynyt lainkaan yhtä kauan metsässä kuin minä!)

Minä Itse, D40 (la)

Iida Syrjälahti, D10RR (la ja su)

Jari Lahtinen, H55 (su)

Tulokset: http://rajamaenrykmentti.fi/kilpailut1/rastipaivat2018/

Kisapaikalla ilokseni bongailin RaVin juoksutakkeja, joten ilmeisesti ravilaisia oli pistäytynyt paikalle joko haistelemaan kisailmaa, tai ihan jopa kuntosarjaan metsästämään rasteja!

Hyllytin itseni toviksi juoksentelusta ja kisatouhuista, mutta tarkoituksena olisi taas huomenna 17.5. testata juoksukuntoa AM-keskimatkalla Kirkkonummen Kauhalassa, jonka kisamaksun ystävällisesti seura sponssaa. Toivottavasti tuolloin saisin nautinnollisen kisasuorituksen aikaiseksi, eikä aina tarvitsisi avautua kehnosta, ja ”hitaasti kehittyvästä juoksukunnostani”. Säätiedot povailevat ukkosta – pieni sade kyllä virkistäisi, mutta toivottavasti ei tarvitse väistellä sinkoilevia salamoita!

 

Helteisin terveisin,

Matilda